A SIKER KULCSA:
MÁSKÉNT GONDOLKODNI

HR-stratégia: nyújtsa a szervezet minden egysége a maximumot

Nagy Péter
Nagy Péter
Alapító

A Covid-19 hatására a korábban tapasztaltnál is radikálisabban változó üzleti környezetben csak a legrugalmasabb és legjobban felkészített munkaerőt alkalmazó vállalkozások, cégek képesek a fenntartható növekedésre. A gazdasági egységek számára elengedhetetlen a humánerőforráshoz kapcsolódó feladatok tudatos és hatékony kezelése. Egy megbízható, professzionális külsős partner segít a HR-t érintő összes területen jelentkező kihívás kezelésében, legyen szó a HR-stratégia kialakításától a napi operatív feladatok kezelésén és az egyének felmérésén át a célirányos képzésekig.

Az üzlet növekedése iránti igény megköveteli, hogy a szervezetek újragondolják a HR-stratégiájukat. A funkcionális, hierarchiára épülő struktúra helyébe a csapat-centrikus szemlélet lép. Nő a merőben máshogy gondolkozó Z-generációt képviselők aránya. Agilisabbá, a kísérletezésre és az új üzleti modellekre nyitottá kell válni. Ez vezethet a kívánt növekedéshez.

Szakértőink

A legkiválóbbakkal dolgozunk, hogy az eredmény megbízóink oldalán is ilyen legyen.

Nagy Péter

Nagy Péter

Vezető szakértő
Forró Tamás

Forró Tamás

Vezető szakértő

Rólunk mondták

Büszkék vagyunk ügyfeleink véleményeire és a közösen elért eredményekre.
„A Humánfejlesztés bebizonyította, hogy házon kívül is ütőképes HR csapatom lehet.”
„Sokat áldozunk digitális megoldásokra, de rá kellett döbbennem: az emberi minőség az első számú szempont, hogy sikeresek lehessünk.”
„A Humánfejlesztés csapatára mindig számíthatok. Ők nem a feladat nagyságát, hanem az arra adható válasz hatékonyságát nézik.”
„Jó érzés, hogy nem kell aggódnom a HR részlegem teljesítménye miatt – hiszen ezt a Humánfejlesztésre nyugodt szívvel rábízhatom.”
„A legnagyobb befektetés mindig is az emberi munkaerő, és ennek kulcsa a fejlesztés, képzés. Köszönöm, a Humánfejlesztésnek, hogy ebben kiváló és megbízható partnerünk.”

Válasz a kihívásokra

Online
szoftverek

A COVID-19 hatására megváltozott körülményekhez internetes szoftverek használatával alkalmazkodunk: az eddig személyes kapcsolattartás mellett végzett munkánkat az online térbe emeltük át.

Csomagalapú szolgáltatások

A vállalati méreteknek megfelelő megrendelői igényeket rugalmas, minden megbízás esetén a kívánt eredmények elérését a legjobban segítő szolgáltatás-csomagokkal elégítjük ki.
&nbsp

Nemzetközi módszertan

A TTI Success Insigths®-felmérések hazai akkreditált partnereként az egyéni tehetség megértésén keresztül egy, a magyar piacon egyedülálló módszertannal segítjük a személyes és szakmai fejlődést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal, hogy megtalálhassuk munkatársai számára a megfelelő környezetet, kihívásokat és a sikerhez vezető utat.

A HCED Humánfejlesztés az SDC Profil Kft. brandje. © 2021 Minden jog fenntartva!

Site by Meraki

Humánfejlesztés weboldal
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.