Szolgáltatás-insight

Vállalkozása HR-esei éppen házon kívül vannak

Ma kiszervezünk és profikra bízzuk életünk sok, fontos területét– miért épp a HR lenne kivétel? A mi segítségünkkel külsős asszisztenciával, feladatra és cégre szabott személyekkel, szolgáltatásokkal tehet szert saját, professzionális HR részlegre.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki a büdzséjének sorait böngészve arra jut: talán egy külsősnél költséghatékonyan, de hatásosan megoldhatóak a humánerőforrással kapcsolatos feladatok.
Minden olyan cégnek, amely az eredményességben bízik, és a legjobb szakemberekkel kíván dolgozni a HR területén is.

Szolgáltatáscsomagok

 • HR-adminisztráció alapcsomag

  Munkaügyi digitális dokumentáció, audit támogatása

  Ha a HR feladatok csak ritkán, rendszertelenül vetődnek fel, akkor az alapcsomag jó választás. A lényeg, hogy ilyenkor is szakértői megoldásra van szükség.

 • HR-expert csomag

  HR adminisztráció és kiválasztási támogatás, onboarding folyamat kontroll, képzési stratégia támogatás és kontroll

  Ebben a csomagban már több ember, több szolgáltatás igyekszik a felmerülő HR igényeket kiszolgálni. A szofisztikáltabb, nagyobb szakértelmet igénylő projektek megléte esetére kitűnően megfelel.

 • HR-full csomag

  HR expert csomag és munkaügyi audit, teljes HR rendszer kialakítása, kontrollja, teljesítmény menedzsment és fejlesztési stratégia kialakítása, vezetői és munkavállalói támogatás

  Ez már egy saját, elkülönített feladatkörökkel dolgozó, saját HR részleget jelent. A jó hír az, hogy emiatt nem kell senkit állományba venni és irodai helyet bérelni. A távolból is az érzet alakulhat ki a megrendelőben, hogy épp tucatnyi ember dolgozik a keze alá.

Bízzon szakértőink tanácsában

Nagy Péter

Nagy Péter

Vezető szakértő
Forró Tamás

Forró Tamás

Vezető szakértő

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal, hogy megtalálhassuk munkatársai számára a megfelelő környezetet, kihívásokat és a sikerhez vezető utat.

A HCED Humánfejlesztés az SDC Profil Kft. brandje. © 2021 Minden jog fenntartva!

Site by Meraki