Hozza ki a legjobbat munkatársaiból!

Valós HR-igényekre adott professzionális válaszok, rugalmas üzleti csomagokban.

HR-stratégia

Az üzlet növekedése iránti igény megköveteli, hogy a szervezetek újragondolják a HR-stratégiájukat. A funkcionális, hierarchiára épülő struktúra helyébe a csapat-centrikus szemlélet lép. Nő a merőben máshogy gondolkozó Z-generációt képviselők aránya. Agilisabbá, a kísérletezésre és az új üzleti modellekre nyitottá kell válni. Ez vezethet a kívánt növekedéshez.
HR
Nyújtsa A Szervezet
Minden Egysége
A Maximumot

Válasz a kihívásokra

Online és hibrid menedzsment

A COVID-19 hatására megváltozott körülményekhez internetes szoftverek használatával alkalmazkodunk: az eddig személyes kapcsolattartás mellett végzett munkánkat az online térbe emeltük át.

Csomagalapú szolgáltatások

A vállalati méreteknek megfelelő megrendelői igényeket rugalmas, minden megbízás esetén a kívánt eredmények elérését a legjobban segítő szolgáltatás-csomagokkal elégítjük ki.

Nemzetközi
módszertan

A TTI Success Insigths®-felmérések hazai akkreditált partnereként az egyéni tehetség megértésén keresztül egy, a magyar piacon egyedülálló módszertannal segítjük a személyes és szakmai fejlődést.

Kis- és Középvállalkozások

Segítség a vállalkozások számára nélkülözhetetlen HR-feladatok elvégzésében és a kulcspozícióban lévő vezetők támogatásában.

  • Toborzás, kiválasztás
  • Munkaügyi adminisztráció
  • TTI Success Insigths®-felmérések
  • Csoportos és egyéni képzések

A HR-t érintő feladatok teljes spektrumát lefedő csomagok. A havidíjas konstrukciókkal a színvonal megtartása mellett csökkenthetők a költségek.

  • HR-stratégia
  • Toborzás, kiválasztás
  • Munkaügyi adminisztráció
  • TTI Success Insigths®-felmérések
  • Csoportos és egyéni képzések

Nagyvállalatok

A Siker Kulcsa:
Másként Gondolkodni

A Covid-19 hatására a korábban tapasztaltnál is radikálisabban változó üzleti környezetben csak a legrugalmasabb és legjobban felkészített munkaerőt alkalmazó vállalkozások, cégek képesek a fenntartható növekedésre. A gazdasági egységek számára elengedhetetlen a humánerőforráshoz kapcsolódó feladatok tudatos és hatékony kezelése. Egy megbízható, professzionális külsős partner segít a HR-t érintő összes területen jelentkező kihívás kezelésében, legyen szó a HR-stratégia kialakításától a napi operatív feladatok kezelésén és az egyének felmérésén át a célirányos képzésekig.

Keressen minket!

Telefon
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Email

Kiemelt ügyfeleink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal, hogy megtalálhassuk munkatársai számára a megfelelő környezetet, kihívásokat és a sikerhez vezető utat.

A HCED Humánfejlesztés az SDC Profil Kft. brandje. © 2021 Minden jog fenntartva!

Site by Meraki